||||||||An inviting staircase tumbles down the building, linking staff ‘neighbourhoods’|Plentiful natural light was a key part of a brief that sought to maximise wellbeing|With the soaring staircase above, the ground floor acts as a social plaza for all staff|Settings were designed in response to a overall brief from consultants Veldhoen|Illuminated joinery boxes populate an area of meeting tables|There are no fixed desks or offices, only different settings for individual or group work|In time the facade will teem with greenery from the 520 planters on the curtain wall||
18 Feb 2015

Hassell creates Medibank’s Melbourne HQ

Words by Hugh Metcalf

Editor’s picks

Noke Architects design jewellery boutique inspired by soft, fluid shapes

LOEHR’s new collection brings playful colour to functional furniture

Studio Edwards insert steel-framed pods into warehouse office

Blå Station introduces hygiene screens into its modular seating

Caran d’Ache’s new exotic wood pencils conjure the spirit of the Alps

Inside Pedrali’s New Ideas for 2020

Masquespacio creates a colour blocked co-working space in Valencia

Vitra launches new Dancing Office furniture system

Inside Waugh Thistleton’s latest sustainable office project

Instagram


Workplace | Design | Architecture