Christian Richter|Christian Richter|Christian Richter||A compact, curvy form has helped to minimise construction materials|Lightweight ceilings mean no bulky columns, and more light|A run of staircases colour coded for way finding, rises up the atrium||
15 Aug 2012

Fraunhofer Institute by UN Studio

Words by Hugh Metcalf

Editor’s picks

House of Finn Juhl turns former fashion boutique into its new showroom

Good Measures launches design-conscious distancing signs

Open House launches new film series touring London’s most interesting architecture

Christ & Gantenbein completes Lindt Home of Chocolate on Lake Zurich

Contemporary meets industrial in the offices of Loona by Studio 11

Snøhetta designs a world of plants for Georg Jensen

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

Instagram


Workplace | Design | Architecture