|||||||The new section of Gebr de Nobel|Corten steel and shiny stainless steel|The 19th century building was a former cement factory|The main auditorium|The main stairwell is designed so it can be used for small-scale acoustic performances|Building materials include brick, metal and wood in a variety of finishes||
07 Jan 2015

Dutch music venue rocks contrast of rough & smooth

Words by Miranda Fitzgerald

Editor’s picks

A modern co-working space centred around a village square concept

This design-led collection creates a sanctuary wherever you are

Buckley Gray Yeoman breathe new life into an 80s office building in Clerkenwell

From the Archive: Studio Edwards insert steel-framed pods into warehouse office

Mustafa Afsaroglu of TS-DS studio on the future of homeworking

Style your workspace with these modern rugs

Ste. Marie’s Onni Group HQ prioritises movement and flexibility

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Instagram





Workplace | Design | Architecture