|||||The bulging mid-section of the building helps increase the office floorspace|The balcony increases the feeling of space in the office, but is counted as external space|A street view showing the Gilmosery’s overhang|A meeting room on the double-height top floor||
02 Jun 2014

A bulging building for a tight space, Seoul

Words by Miranda Fitzgerald

Editor’s picks

A modern co-working space centred around a village square concept

This design-led collection creates a sanctuary wherever you are

Buckley Gray Yeoman breathe new life into an 80s office building in Clerkenwell

From the Archive: Studio Edwards insert steel-framed pods into warehouse office

Mustafa Afsaroglu of TS-DS studio on the future of homeworking

Style your workspace with these modern rugs

Ste. Marie’s Onni Group HQ prioritises movement and flexibility

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Instagram





Workplace | Design | Architecture