Hufton + Crow|Hufton + Crow|Hufton + Crow|Hufton + Crow|Hufton + Crow|Hufton + Crow|Hufton + Crow||The impressive full-height atrium. Black water pools add a greater sense of depth|2 Kingdom Street’s external mullions set it apart from its two glass neighbours|A glass block on the floor allows natural light to penetrate the underground studio space|Coloured fins animate the reception area while the desk echoes the diagonal lines of the site|Acoustic panels help to absorb sound and the concrete columns feature halos|Clean floor plates are the workhorse of the building|The upper floors command cinematic views of Maida Vale and Little Venice||

Editor’s picks

BDG repositions Sea Containers London with Future Work installation and research hub

The benefits of having dogs at work

Working in an office on Thursdays 4 times more popular than Mondays

Is home working too homely?

The Melbourne office designed to boost employee wellbeing

HongDesignworks adds futuristic elements to AmberMeeting office in Xi’an

Meet the next-generation of bookable work pods

Icons of Denmark exhibits new 4T System designed in collaboration with Hee Welling

Atelier du Pont completes new Paris headquarters for housing authority RATP Habitat

Instagram





Workplace | Design | Architecture